Wie zijn wij

Robin Haase
De liefde van Robin voor tennis begon al in zijn tweede levensjaar en zijn passie is na al die jaren onverminderd groot. De kopman van Oranje sinds 2006 is altijd bereid zijn ervaring in te zetten om anderen te helpen. Zijn nieuwste initiatief, Wij Zijn Tennis, is daar een perfect voorbeeld van.

“Elke tegenstander is anders, geen winnende formule is hetzelfde. De juiste tactiek te vinden om van iemand te winnen, dat is iedere keer weer een kick voor mij.”

Geert-Jan van Dijken
Niet voor niets won Geert van Dijken verschillende vrijwilligersprijzen de afgelopen jaren. Met zijn enthousiasme en positiviteit weet hij van een groep sporters een club te maken. Geert is een betrokken verbinder pur sang.

“Mij kan je niet blijer maken dan met een bruisend tennispark waar er strijd op de baan is, verbinding op de terrassen en iedereen blijft om feestelijk met elkaar af te sluiten.”

Raymond Knaap
Van jochie die tegen de kerkmuur speelde tot coachen op Wimbledon, en alles daar tussenin, maakt Raymond een van de ervaren trainer/coaches in Nederland. Naast tennis heeft hij een passie voor coachen en reizen en dat combineert mooi met zijn huidige functie als trainer van Robin Haase. Met een groot hart voor het Nederlands tennis vervult hij met veel plezier zijn taak als Davis Cup-coach en zet hij zich nu maximaal in voor de campagne “Balletje slaan?”

“Ik vind het leuk om te variëren, verschillende ballen te slaan. Mijn tegenstander compleet verrassen met een bal is één van de dingen waar ik het meest van geniet.”

Jan-Willem de Lange
Van zijn liefhebberij maakte Jan-Willem zijn werk, toen hij tennisverslaggever werd voor radio en tv. Inmiddels werkt hij meer dan tien jaar als shotmaker, met in zijn hand een camera in plaats van een racket.

“Met deze actie hoop ik dat mensen van de sport gaan genieten, die ik met mijn reguliere werk niet altijd bereik.”